Eenmalige 
schoonmaakdiensten

Als immokantoor of makelaar ben je dagelijks bezig met de verkoop en het verhuur van panden. Maar ook als particulier zijn grondige verbouwingen of renovatiewerken niet uitgesloten. Ben je op zoek naar een partner om jouw pand eenmalig grondig schoon te maken? Kies voor de professionele schoonmaakservices van DelMaire Clean en geniet snel van een pand dat onmiddellijk klaar is voor verhuur, verkoop of inrichting

Schoonmaak na verbouwing

Na een nieuwbouw- of renovatieproject is een grondige schoonmaak geen overbodige luxe. Maar als je dat helemaal alleen moet doen, ben je enkele dagen bezig. Je wil jouw nieuwe meubilair uiteraard pas plaatsen wanneer het gebouw volledig vrij is van stof, cementsluier en lijmresten. Handel daarom snel en kies voor efficiëntie met de professionele schoonmakers van DelMaire Clean. Tot in de kleinste hoekjes en met de grootste precisie gaan wij alle stof, cement- en lijmresten te lijf met aangepaste materialen. 

Het voordeel voor jou? Geen zorgen meer! Want na de schoonmaak reken je op een piekfijn pand waar je meteen kan starten met de inrichting! 

Opkuis woning voor en na verhuur

Verlaten de huurders van jouw pand of appartementsgebouw de woning? Dan komt het soms voor dat ze het pand niet proper achterlaten. DelMaire Clean voorziet de eindschoonmaak van huurwoningen vooraleer er nieuwe huurders in trekken. Wij maken komaf met gele aanslag op muren, kasten en toestellen, pakken rookschade aan, geven de ramen een grondige oplapbeurt, maken alle toestellen en kasten tiptop in orde voordat de nieuwe huurders het pand betreden.

Om het volledige pand volledig te ontvetten gebruiken wij steeds de juiste producten en materialen. Ons gedreven team neemt jouw pand volledig wanneer huurders hun huurwoning of -appartement vuil hebben achtergelaten. Steeds met de glimlach. Ideaal voor immokantoren die telkens een proper pand moeten opleveren aan de eigenaar of de nieuwe huurders.   

Interesse
in onze schoonmaakdiensten?

Stuur ons een mailtje naar info@delmaire.be 
of bel Sanne voor meer informatie op 0474 99 45 13.