Periodiek onderhoud

Nood aan een periodiek onderhoud van uw pand op regelmatige basis? Het schoonmaakteam van DelMaire Clean gaat met plezier bij je aan de slag op vaste momenten. Ontdek snel onze waaier aan schoonmaakdiensten.

Schoonmaak vakantiehuis en guesthouse

Op zoek naar een partner die de schoonmaak van jouw vakantiehuis voor zijn rekening neemt? Wij volgen jouw planning volledig en zorgen dat jouw woning er bij elke boeking piekfijn bij ligt! Van het opmaken van bedden en het schoonmaken van de volledige vakantiewoning tot het leggen van toiletrollen, vaatwastabletten en handdoeken. 

DelMaire Clean handelt snel bij last minute boekingen, luistert naar jouw noden en verzorgt de schoonmaak en netheid van vakantiewoningen in de regio van Ieper, Poperinge, Heuvelland en Westhoek. 

Professionele schoonmaakfirma horeca

Als horeca-uitbater is een voedselveilige en propere omgeving voor jouw gasten belangrijk en noodzakelijk. Maar elke dag de zaak poetsen na de uren en zelfs op sluitingsdagen, is er vaak te veel aan. Het gedreven schoonmaakteam van DelMaire Clean neemt met aangepaste, HACCP gecertificeerde producten jouw keuken en zaal onder handen. Ontvetten, dweilen, stofvrij maken van de ruimte, schoonmaak van de toestellen … Alles wat je ons vraagt, voeren wij met de glimlach uit.

Dagelijks, op weekbasis, een periodieke schoonmaak of op afgesproken momenten. Professionele horecaschoonmaak volledig aangepast op jouw openingsuren in de ruime regio van Ieper, Poperinge, Heuvelland en Westhoek.

Schoonmaakbedrijf voor retail

Je ontvangt jouw klanten graag in een mooie en propere winkel. Heb jij een boetiek, winkel, voedingszaak of atelier dat op regelmatige basis schoongemaakt moet worden? De professionele schoonmakers van DelMaire Clean zorgen ervoor dat jouw klanten zich thuis voelen.

Ons schoonmaakbedrijf regio Ieper, Westhoek, Poperinge en Heuvelland werkt met aangepaste producten en neemt op vaste tijdstippen jouw zaak onder handen. Marmer, hout, pvc of andere materialen? We blinken alles van boven tot beneden op. Werk je met voeding? Dan gebruiken we enkel schoonmaakproducten die HACCP gecertificeerd zijn. Enkel nood aan een grondige seizoensschoonmaak of liever op wekelijkse basis? Onze lokale schoonmakers gaan met de glimlach bij jou aan de slag!

Kantoren en bedrijven

In een propere bedrijfsomgeving zijn werknemers productiever. Stofzuigen en dweilen is daarvoor niet voldoende. Schoonmaakbedrijf DelMaire Clean spitst zich toe op de schoonmaak van kantoren en de industriële reiniging van bedrijven in de regio Ieper, Poperinge, Heuvelland, Westhoek. Ons gedreven team neemt stof af met vochtige doeken, gebruikt water en kwalitatieve schoonmaakproducten en heeft oog voor de kleinste details. Denk maar aan de printers, de lichtkoepels, de plinten en glazen tussendeuren. Alles wordt meegenomen!

Volledig afhankelijk van de bedrijfsgrootte en het beschikbare budget stellen we een schoonmaakplan op voor jouw onderneming. Zit onze schoonmaakdag erop? Dan gaan we op de volgende afspraak gewoon verder waar we gebleven zijn! Op het einde van de maand ontvang je een factuur van de gepresteerde uren. Klaar voor extra concentratie op de werkvloer?

Seizoensschoonmaak

Slagerijen, bakkerijen, winkels, appartementsgebouwen, sanitaire ruimtes, ateliers, burelen, privéwoningen … Een seizoensschoonmaak is geen overbodige luxe. Kies voor een proper pand door de professionele schoonmakers van DelMaire Clean in te schakelen voor een seizoensschoonmaak. Wij keren jouw volledige ruimtes binnenstebuiten en gaan met gespecialiseerde materialen en producten aan de slag. Stofzuigen, dweilen, borstelen, vetvrij en stofvrij maken van ruimtes, ramen, vloeren en meer. Tot in de kleinste hoeken en met het grootste oog voor detail. 

Zaakvoerders Dieter of Sanne komen bij je langs voor een inschatting van het aantal werkuren en gaan vervolgens met een grote glimlach aan de slag. Onze schoonmakers zijn allemaal uit de buurt, waardoor we je snel verder helpen. Eén, twee, drie of meer schoonmakers inschakelen voor de seizoensschoonmaak? Het is allemaal mogelijk! Na afloop van het werk ontvang je een factuur van de gepresteerde uren. Klaar om opnieuw een aantal maanden te genieten van een proper pand?

Schoonmaak scholen en sanitair

Waar veel volk over de vloer komt, wordt het snel vuil. Om te vermijden dat toiletten verstoppen, gangen vuil zijn en het volledige gebouw hygiënisch in orde is, voorzien de professionele schoonmakers van DelMaire Clean de schoonmaak van scholen en sanitaire ruimtes. 

Afhankelijk van de vraag van de klant gaan we stofzuigen, dweilen, borstelen en staan onze schoonmakers in voor de schoonmaak van scholen. Klaslokalen, refters, speelplaatsen, met kennis van zaken nemen ze elke ruimte onder handen! We voorzien hierbij steeds de nodige materialen in de sanitaire ruimtes en maken alles grondig schoon. 

Ook sanitaire ruimtes in kantoren en openbare gebouwen nemen wij voor onze rekening. Op regelmatige basis, volledig volgens de gemaakte afspraken en met een grote glimlach. Onze schoonmakers zijn allemaal uit de buurt en gaan aan de slag met de schoonmaak van sanitaire ruimtes en scholen in de regio Ieper, Poperinge, Westhoek en Heuvelland.

Schoonmaak showrooms en toonzalen

De eerste indruk van uw winkel is belangrijk. Een propere en mooi ingerichte showroom of toonzaal nodigt uit tot kopen. Dankzij de deskundige schoonmakers van DelMaire Clean zorgen we dat die eerste indruk meteen goed zit. 

We voorzien de periodieke schoonmaak van showrooms en toonzalen van winkels in uiteenlopende sectoren. Dat gaat van het opruimen van de stalen en het ordenen van de volledige toonzaal tot het opmaken van bedden en het leggen van handdoeken in een meubelzaak of interieurwinkel. We verplaatsen alle materialen, zorgen dat de ramen streepvrij zijn en zetten de showroom piekfijn op orde. En dat steeds met de grootste glimlach en gedrevenheid.

Interesse
in onze schoonmaakdiensten?

Stuur ons een mailtje naar info@delmaire.be 
of bel Sanne voor meer informatie op 0474 99 45 13.