Gespecialiseerde
schoonmaak

Professionele schoonmaakfirma DelMaire Clean is gespecialiseerd in de schoonmaak van ramen en tapijten. Ook de schoonmaak van groenaanslag, onkruid, opritten, gevels en terrassen, behoort tot onze mogelijkheden. Met  DelMaire Window Clean zijn we gespecialiseerd in de schoonmaak van daken, dakgoten en zonnepanelen. We beschikken over het nodige materiaal om de moeilijkste daken moeiteloos onder handen te nemen. Ook particulieren kunnen hiervoor bij DelMaire terecht.

Gespecialiseerd in
hoogte

DelMaire Window Clean investeerde in veilige en kwalitatieve uitrusting om uw daken, dakgoten en zonnepanelen schoon te houden. Daarbij vormen hoogtes geen enkel probleem.

Professionele ramenwasser

Merk je vlekken op de ramen van jouw pand? De professionele ramenwassers van DelMaire Clean nemen hun spons, water en trekker en gaan die vlekken te lijf. Snel, streepvrij en efficiënt!

Periodiek, op vaste momenten of eenmalig. Dankzij de professionele materialen zijn onze ruitenwassers volledig uitgerust om jouw raam schoon te houden. Wij komen bij je langs en kijken wat je nodig hebt, bellen jou op wanneer de periodieke schoonmaak eraan komt en hebben oog voor de kleinste details. Alle plinten worden meegenomen op de traditionele manier, want dat is vaak de beste! 

Schoonmaak tapijten en interieur

Een tapijt of stoffen meubel krijgt het hard te verduren. Ze zijn een broeihaard van stof, vuil en bacteriën, waardoor een regelmatige schoonmaakbeurt noodzakelijk is. Krijg je de vlekken op jouw tapijt er niet meer uit of wil je de levensduur van jouw tapijten en meubelen verlengen? De professionele schoonmakers van DelMaire Clean gaan aan de slag met de reiniging van kleine tapijten, stoffen zittingen van stoelen en zetels. 

Hiervoor gebruiken wij uitsluitend gespecialiseerde toestellen die geschikt zijn om stoffen tapijten en meubels schoon te maken. Op die manier verleng je de levensduur van interieurobjecten aanzienlijk en creëer je een hygiënische omgeving in jouw volledige woning of pand.

Schoonmaak buiten

Van ramen, dakgoten, veranda’s en rolluiken tot opritten, gevels, zonnepanelen en terrassen. Het schoonmaakteam van DelMaire Clean neemt jouw buitenruimtes volledig onder handen. We verwijderen groenaanslag, maken het buitenschrijnwerk grondig schoon met de juiste producten en zorgen dat het gebouw er zowel binnen als buiten piekfijn bij ligt. 

De ramen worden meegenomen, het onkruid verwijderd. Kortom, door te kiezen voor een grondige periodieke of seizoensschoonmaak geniet je ultiem van jouw buitenruimtes. Klaar om te ontspannen? De schoonmakers van Delmaire Clean komen bij je langs, gaan aan de slag en staan voor je klaar bij vragen!

Interesse
in onze schoonmaakdiensten?

Stuur ons een mailtje naar info@delmaire.be 
of bel Sanne voor meer informatie op 0474 99 45 13.